Musikundervisning i Kgs. Lyngby

Få en gratis og uforpligtende prøvetime

Lær at spille musik i Kgs. Lyngby

Bor du i Lyngby, og drømmer om at blive musiker? Måske guitarist? Sanger? Eller noget helt tredje? Så er Mikkels Musikskole noget for dig! Vi har mange dygtige undervisere i Lyngby, og de venter bare på skønne elever som dig. Du kan få undervisning i stort set alle instrumenter, på alle niveauer, og du får altid:

 • Musikundervisning hvor det passer dig - fx hjemme hos dig.

 • En gratis og uforpligtende prøvetime.

 • Musikundervisning når det passer dig.

 • Undervisning i øjenhøjde, tilpasset dit niveau.

 • Et fleksibelt modul, som passer dit skema.

Hvor kan jeg blive undervist i Kgs. Lyngby?

Som regel kommer underviseren hjem til dig, men andet kan også aftales. Faktisk planlægger I sammen dine lektioner, både tid og sted, så du kan passe det ind i skemaet. Hvis du vil spille trommer kan det fx være godt, at mødes i et øvelokale. Vi tilbyder også online-undervisning, hvis du ønsker det.

Vi er stærkt repræsenteret i områderne omkring København, og det gælder også Lyngby. Mikkels Musikskole har hovedkontor i København, hvor vi er på hjemmebane. Din underviser er på hjemmebane i dit lokalområde, om du så bor ved Lyngby Sø, Dyrehaven, eller ved Frilandsmuseet. 

Lyngbys bedste hjemmeundervisning

Vi arbejder for, at du kan opfylde din musik-drøm, uanset din alder og dit budget. Vi stræber efter at gøre det enkelt og nemt for dig, så du kan fokusere på at lære. Du skal ikke vente på adgang hos os, men blot matches med en underviser i dit område, og vi vil guide dig gennem hele processen.

Du kan vælge forskellige tilbud, når du får musikundervisning gennem os:

 • Privatundervisning i dit hjem (eller hvor du og underviser aftaler)

 • Undervisning online - kan være en god ide under fx lock down. På denne måde kan du også vælge undervisere i flere områder.

 • Undervisning på din skole i Lyngby. Det kræver at Mikkels Musikskole har et samarbejde med skolen. Vi har samarbejder med over 30 skoler i landet, og der er altid plads til en til! Hvis du ønsker musikundervisning på din egen skole, kan du læse med her.

 • Mikkels Musikskole har også musiklærervikarer, hvis din skole har behov for det. 

Musikundervisning til skoler i Kgs. Lyngby

Du kan udfylde denne kontaktformular, hvis du have, vi skal forsøge at starte et samarbejde med din skole. Lige har vi et samarbejde med Sankt Knud Lavard Skole i Lyngby, og vi er også klar på at hjælpe din skole. Vi kan undervise alle klassetrin, og vores undervisere samarbejder tæt med skolens ledelse. 

Din musikunderviser i Kgs. Lyngby 

Vi er en landsdækkende musikskole, og vores undervisere er aktive i deres eget lokalområde. Det betyder, at du får en lokalkendt underviser, og I faktisk kunne risikere at kende hinanden på forhånd. Din tryghed står højt på programmet, og det er uanset din alder og dit niveau. Du får undervisning, som er formet efter dine ønsker og ideer, og som er tilpasset dine behov

Vores undervisere er, udover at være dygtige musikere, også pædagogiske og engagerede i dig som elev. De har meget forskellige musikalske og pædagogiske baggrunde/uddannelser helt fra konservatorieuddannede til håndboldtrænere.

Vi leverer altid undervisning, hvor du kan regne med:

 • En underviser, som er dygtig musiker.

 • En underviser, som kender dit område.

 • At læringsmiljøet tilpasses dig.

Sådan foregår tilmeldingen

Der findes en knap på toppen af denne side, hvor du kan tilmelde dig, men du kan også klikke lige her. Du får altid en gratis og uforpligtende prøvetime, når du tilmelder dig. Vi matcher dig med en underviser, ud fra disse kriterier:

 • Dit instrument.

 • Dit niveau.

 • Din geografiske placering.

 • Evt. særlige ønsker.

Vi vil sende dig løbende mails gennem hele processen, når vi har fundet en dygtig underviser til dig, så du ikke mister overblikket. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skulle brænde inde med spørgsmål.

Særlige ønsker for din musikundervisning

Ved din tilmelding kan du skrive en kommentar til os, det kunne fx være særlige ønsker. Det kan være, at du fx gerne vil lære at komponere musik, vil spille og synge samtidig, eller søger forberedelse til musikalsk uddannelse. Dit særlige ønske kan betyde, at du får en perfekt underviser, så skriv meget gerne.

Det gør slet ikke noget, hvis du ikke har særlige ønsker, når du tilmelder dig. Lad blot feltet stå tomt, og så finder vi dig en rigtig dygtig underviser. Du har selvfølgelig en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor du kan se, om vi har fundet dig et godt match.

Musikgenrer og undervisning

Hvis det er en speciel musikgenre du søger, så skriv endelig med. Det kræver forskellige færdigheder, at spille forskellige genrer fx:

 • Jazz - Trommeslager? Saxofonist? Bassist? Uanset instrumentet er improvisation et nøgleord i jazz, altså at kunne spille "fra hoften".

 • Singer-songwriter - Måske vil du skrive egne sange? Fx på guitar og sang? Så vil vi forsøge at finde dig en underviser, som har erfaring med sangskrivning.

 • Klassisk - Nodelære er en absolut nødvendighed, hvis du drømmer om at spille klassiske værker på fx violin eller klaver.

Selve musikundervisningen

Din undervisning bliver altid unik, ligegyldigt hvilken underviser du får. Din lærer former undervisningen efter dine ønsker, så du får den størst mulige værdi af dine lektioner. Der er utallige emner, som kan udforskes i musikkens verden, og I løber aldrig tør for godt materiale.

Musikundervisningens form 

Undervisningen varierer fra elev til elev, fordi den tager udgangspunkt i den enkelte elev. Du vil dog opleve at der er grundlæggende ting, der skal trænes, hvis du er nybegynder på dit instrument. At spille instrument bygger på muskelhukommelse, uanset om det omhandler guitar, mandolin, sang eller fløjte.

Du vil højst sandsynligt stifte bekendtskab med emner som:

 • Dit instruments historie, anatomi, konstruktion osv.

 • Hvordan du holder dit instrument, og samtidigt holder en god positur/holdning.

 • Hvordan du fx samler, vedligeholder og stemmer dit instrument.

 • Hvor bestemte toner befinder sig på dit instrument.

I vil oftest starte med enkle øvelser, og derfra udvikler undervisningen sig sammen med dig. 

Hvor lang tid får jeg musikundervisning?

Privatundervisning hos Mikkels Musikskole er opdelt i moduler, hvor et modul består af 10 lektioner á 60 minutter. Du skal kun betale for ét modul ad gangen, og udover modulet har du en gratis prøvetime. Når I har afholdt prøvetime, kan du købe et modul, og du kan efterfølgende forlænge modulet ubegrænset

Kan vi få en hel time til at gå?

Det kan I! En time lyder langt, og især hvis eleven er en lille størrelse. Jeres tid kommer alligevel til at gå stærkt, og det er vigtigt at i holder små pauser. Disse er vigtige for din læring, og I kan bruge pauserne på mange gode måder. Vi har samlet nogle forslag til pauseaktiviteter her:

 • Rytmeøvelser.

 • Øvelser i noder.

 • Stemmeøvelser.

 • Kreativ analyse af noget musik.

Hvis du har flere musikere i huset, som alle gerne vil starte, leverer vi også undervisning med op til 3 elever. I kan dele lektionen op eller afholde fælles-lektion.

Inspiration til Lyngbys kulturliv

En spirende musiker skal bruge inspiration, og det er godt med forskellige oplevelser. Din underviser er jo lokal, og kender nok de fede steder, hvor du kan blive inspireret. Kongens Lyngby kan byde på flere ting, det kunne fx være:

 • Måske skal du til rock i Templet?

 • Til musikalsk arrangement på Lyngby-Taabæk Bibliotekerne?

 • Høre klassisk musik på Lindegaarden?

Hold din horisont åben og udforsk dit lokalområde, inspiration kan komme alle steder fra!

Kom godt i gang med musikken

For at lægge et solidt fundament for din fremtidige udvikling, er det vigtigt, at du øver dig. Læring skal holde ved lige, men det behøver slet ikke at være kedeligt. Vi har samlet nogle gode tips, til hvordan du kommer godt i gang:

 • Gør det nemt at komme til dit instrument, så du ikke skal sætte alt muligt op, hver gang du vil øve. Vælg et godt værelse, hvor du kan fokusere.

 • Øv dig helst lidt hver dag - 15 minutter hver dag, er bedre end 1 time op til din lektion.

 • Kig på Youtube, og lad dig inspirere af fede musikkanaler.

 • Sæt mål for dig selv fx "i dag skal jeg lære 8 takter mere af denne sang"

 • Fokusér på enkelte øvelser ad gangen, så du ikke føler dig presset.

Hvilke instrumenter kan jeg blive undervist i, i Lyngby?

Vi kan levere undervisning på alle niveauer i Kongens Lyngby, og i praktisk talt alle instrumenter. Ved din tilmelding registrerer du dit instrument og niveau, og så finder vi en underviser som passer til dig. Hvis du vil udforske forskellige instrumenter, har vi et udpluk af vores mest populære lige her:

Musikundervisning i en coronatid

Hjemmeundervisning er en god måde, at holde din sociale kontakt minimal. Vores undervisere leverer også online musikforløb, og du kan vælge, om det skal være helt eller delvist. Hvis du undervises online, begrænses kontakten, og det er en fordel under evt. lock down. I kan så afholde fysiske lektioner, når det er muligt.

Mikkels Musikskoles personale, både undervisere og kontor, følger regeringens retningslinjer. Vi har også udfærdiget vores egne hensyn, som er specifikt til musikundervisning. Du kan læse om vores egne hensyn her.