Musik til din arbejdsplads

Styrk jeres virksomhedskultur og medarbejdernes personlige udvikling

Få musikken til at spille i jeres virksomhed

I en tid, hvor flere private virksomheder vælger at skabe et positivt arbejdsmiljø gennem personalegoder som f.eks. massage og frokostordninger, tilbyder Mikkels Musikskole en unik gave til jeres medarbejdere. Udover at skabe musikalsk underholdning til firmafester, workshops og teambuilding-arrangementer, tilbyder vi også musikundervisning til jeres personale. Dette er en fantastisk måde at forkæle jeres dygtige teams på, hvor de vil føle sig værdsat og i centrum for personlig udvikling.

Vores erfarne undervisere står klar til at levere kvalitetsundervisning, der kan tilpasses medarbejdernes/arbejdspladsens ønsker. Vi kan eksempelvis tilbyde:

Musik aktiverer følelsesregistret

At lytte til musik, og ikke mindst at udføre musikalske opgaver sammen, skaber gensidig forståelse blandt deltagerne. Når vi eksempelvis er til koncert, tager vi os selv i at klappe i takt med andre blandt publikum, og et helt naturligt fællesskab med musikken som fællesnævner opstår. Undersøgelser viser faktisk, at når vi klapper i takt, begynder vores hjerterytmer at bevæge sig synkront.

Musik har den fortryllende effekt, at den skaber et fælles fodslag blandt de mennesker, der deltager i den. I dette rum opstår også en samhørighed over for andre mennesker, og derfor bliver vi ganske enkelt også bedre til at forstå sidemanden og mærke dennes sindsstemning.

Spil eller syng jer fri for kollegiale konflikter og skab nye oplevelser sammen.

Firmagode eller brugerbetaling

Vores musikskoletilbud kan enten sponsoreres af jeres firma eller være med brugerbetaling af medarbejderne selv. Vi er parate til at besøge jer for at give jer yderligere information om vores tilbud, sende et skræddersyet tilbud på mail eller tage en uforpligtende samtale i telefonen. 


Kontakt os her eller på mail:

mikkel@mikkelsmusikskole.dk


Skal I have et tilgodebevis for jeres restmidler i år?

Læs meget mere her: