Skoleelev

Her finder du al info til dig, som er tilknyttet os gennem en skole

Betal nemt og sikkert via MobilePay

til vores nummer 19871

Skriv navn på elev samt eventuel skole i kommentarfeltet.

Har du ikke MobilePay? Læs mere på betalingssiden.


Mikkels Musikskole opretter også skræddersyet musikskole på skoler, så eleverne kan gå til musikundervisning efter skoletid, uden at forlade skolen. Vi har allerede samarbejder med en del skoler, men vi har plads til flere. Når du tilmelder dig som skoleelev via linket ovenfor, kan du se de skoler, vi allerede har samarbejde med.

Hvad får du som skoleelev gennem Mikkels Musikskole?

 • En gratis og uforpligtende prøvetime.
 • Musikundervisning på din skole, et tidspunkt, der passer jer.
 • Billige priser.
 • Kort bindingsperiode på et modul á 10 lektioner.
 • Mulighed for at bestille lektioner á 30 minutters varighed.
 • Skema, der er tilpasset skolens ferier og helligdage.

Mangler din skole en musikskole?

Har vi ikke allerede et samarbejde med din skole, kan du læse mere her, om hvad du selv aktivt kan gøre.

Hvis du anbefaler en skole til os, som vi starter et samarbejde med, får du 10 lektioners gratis undervisning enten privat eller skolen.

Sådan fungerer skolesamarbejder

Den helt korte version

Den lange version, der forklarer det hele

Hvis du allerede har booket prøvetime på en skole, skal du se denne video.

Musikskolen bliver oprettet efter skolens og elevernes ønsker, og vores dygtige undervisere indretter også deres undervisning og tidspunkter herefter.

Er musikundervisning noget for mig?

Det er der mange som spørger om, og det kan selvfølgelig være svært at vide, særligt for børn. Derfor tilbyder Mikkels Musikskole altid en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor elev og underviser mødes og kan finde ud af, om der er et match og om instrumentet er det rigtige. Det gør vi også på skoler. 

Så hvis du har en fornemmelse af, at dit barn kunne blive glad for et instrument, så mister I ikke noget ved at prøve det af.

Når samarbejdet med skolen er i gang, tilmelder I jer gennem linket nedenfor eller i toppen af siden. I finder jeres skole på listen, skriver ønsker instrument, niveau og tidsrum. 

Vi glæder os til at give jeres barn mere musik i hverdagen.

Dit eget instrument

Vi anbefaler, at eleven anskaffer sig sit eget instrument. Det er altid bedst at blive "gode venner" med instrumentet og dets lyd. Derfor kan du købe gode, billige instrumenter gennem Mikkels Musikskole. Læs mere her.

Pris:

Eneundervisning á 30 minutter

Prisen er for et modul af 10 lektioner

2040kr

Vilkår for skoleelever

(Er du tilknyttet som privatelev, kan du se vilkår her)

Generelt

 • Ved at godkende vilkårene, giver du Mikkels Musikskole lov til at kontakte dig via e-mail, sms og opkald. Hos Mikkels Musikskole foregår kommunikationen hovedsaligt per e-mail. Du vil blive ringet op af din underviser, men alt andet vigtig viden som eksempelvis nye tiltag, særlige tilbud og betalingsinformationer, hører du om via e-mail.

 • Vi tilbyder én prøvetime per elev. Udebliver du fra din prøvetime, kan du altså ikke få en ny (da vi betaler underviseren for denne).

 • Eleven skal sørge for at være klar, når undervisningen starter - eventuelt med hjælp fra lærere eller pædagoger. Det er en god ide, at hjælpe jeres barn bedst muligt med at huske undervisnings-tidspunktet.

 • Det er elev og forældres ansvar, at eleven møder op til undervisningstidspunktet.  

 • Indbetalingen skal altid ske gennem Mikkels Musikskole via Mobilepay 19871. Mere info på vores betalingside.

 • Kommunikation omkring undervisningen af den enkelte elev foregår mellem underviser og elever/forældre, udenom Mikkels Musikskole.

 • Mikkels Musikskole vil løbende udsende generelle informationer, skemaer eller nye undervisningstilbud på e-mail og sms. Derfor er det vigtigt, at forældre holder øje med dette.

 • Når du har betalt for et modul á 10 lektioner er pengene låst til vores underviser, og Mikkels Musikskole kan derfor ikke refundere indbetalingen.

Sygdom/afmelding

 • Hvis underviser er syg/fraværende, mister I ikke denne lektion, jeres forløb forlænges blot.

 • Hvis eleven er syg/fraværende, tæller det som en undervisningsgang. Dette er, fordi underviser alligevel er nødsaget til at være på skolen på grund af andre elever. Eleven mister altså lektionen ved fravær.

 • Undervisningen følger skolens skema og ferier. Hvis hele skolen har et arrangement, som går ind over musikundervisningen, aflyses denne, og du mister ikke din lektion, jeres forløb forlænges blot.

 • Udflugter/arrangementer i enkelte klasser, som forhindrer en elev i at komme til musikundervisning, vil tælle som fravær af samme grund, som beskrevet ovenfor.

 • Ved langtidssygemelding, opsigelse eller lignende hos underviser, finder Mikkels Musikskole en ny underviser til eleven uden ekstra beregning. Dette kan ske uden videre varsel og kan medføre ændringer i tidspunkt og ugedag for undervisningen. Elever og skole vil dog altid få besked herom, ligesom vi sørger for en ordentlig overlevering fra gammel til ny underviser.

Andet

 • Skulle der mod forventning opstå konflikt eller komplikationer i forhold til undervisningen, forsøges dette først løst underviser og elev imellem. Kan dette ikke lade sig gøre, kontakt da Mikkels Musikskole, og vi finder en god og konstruktiv løsning, som alle kan være tilfredse med.

Levering af instrument

Levering af instrument vil ske med fragtfirma til din adresse efter bestilling og indbetaling. Skriv en mail til os med information om, hvilket instrument du ønsker.

Bemærk at det ikke længere er muligt at leje instrumenter, da vi desværre har erfaret, at de ikke blev returneret.