Mangler I en musiklærer?

Vi tilbyder kompetente musikundervisere på timebasis

Vi har en underviser til jer!

"Jeg er selv tidligere skolelærer og ved, hvor svært det er at få fagfordelingen til at gå op. Jeg ved også, at der er mangel på især musiklærere mange steder i landet. Derfor har vi i Mikkels Musikskole specialiseret os i at aktivere vores store netværk af musikere og klæde dem godt på til at varetage musikundervisningen af klasser.
- Mikkel Høj May, Adm. direktør


Mikkels Musikskole samarbejder med skoler i hele Danmark, hvorigennem vi leverer musikundervisning både i og efter skoletiden.

Gennem de seneste år har vi fundet dygtige undervisere til over 100 skoler i hele Danmark og er i dag landets største musikskole med over 1500 undervisere.

Derfor har mange skoler valgt at bruge os:

  • Kort bindingsperiode på minimum 2 måneder.

  • Vi finder underviseren for jer kvit og frit.

  • Gratis og uforpligtende møde med underviseren.

  • 2 gratis prøvelektioner med underviseren.

  • Ingen betaling for ferier eller sygdom/fravær hos underviseren.

  • Undervisningen følger selvfølgelig Børne- og Undervisningsministeriets Fælles Mål.

  • Gode priser (Kun vores gebyr pålægges moms. Undervisers honorar er momsfrit).

  • På årsbasis er vi billigere end en fastansat musiklærer, da man kun betaler for musikundervisningen. I betaler altså ikke for løn under sygdom, hvor underviseren er fraværende, forældremøder, lærermøder osv.

"Samarbejdet med Mikkels Musikskole har gennem hele forløbet været præget af en gensidig tillid og tryghed. Klasseundervisningen er blevet varetaget af en dygtig og pædagogisk musiker, som hurtigt blev vellidt af eleverne og ansatte. I forbindelse med akut og kendt fravær blandt skolens øvrige pædagogiske personale har vi trygt ladet musiklæreren indgå som vikar."
- Thomas Frandsen, skoleleder Vestegnens Privatskole


Mangler I en musiklærer?

Hvis jeres skole mangler en musiklærer nu og her - eller blot vil vide lidt mere - kan I ringe til projektleder Cathrine på 31 77 54 51 eller til vores hovednummer 53 65 60 90.

I er også velkomne til at skrive til os på mikkel@mikkelsmusikskole.dk eller sende en besked nedenfor.

PS: Har I også brug for undervisere til andre fag, har vi også haft held med at finde undervisere til fag som fransk, engelsk og historie. Få jeres egen skræddersyede musikskole

Vi tilbyder også gratis og administrationsfri musikskoler til alle skoler i Danmark.