Book et band

Mangler du et band til din fest? Læs her.

Find den rigtige underholdning

Her på siden finder du de forskellige muligheder for musikalsk underholdning til din fest, som vi kan hjælpe med.

Når der skal danses

Mangler du et band til dit bryllup, fødselsdag, din 40 års eller noget andet dejligt? Så har Mikkels Musikskole et fremragende band med mange års erfaring indenfor jazz, poprock, funk og både dansk- og engelsk-sproget musik.

Et specifikt indslag

hvis folk har specifikke ønsker kan vi også skrive til os? F.eks. hvis de mangler en trompetist eller en sanger til en polterabend er de også meget velkommen til at skrive til os. Prisen for en enkelt musiker ligger typisk på 2000 til 2500 kr. Det må du gerne skrive med, så vi kan sortere fra fra start

Den helt professionelle

Ønsker du noget mere specifikt kan du klikke ind på vores kolleger i Jazz og popkollektivet. Her findes en bred vidste at forskellige konstellationer til alle tænkelige fester og begivenheder.

Det musikalske, sjove og yderst tankevækkende

Skal du have noget jelt fantastisk der får gæsterne op af stolene kan du læse mere om ukulele-Hanne her. Hun er en djævel med en mikrofon, en engel i forklædning, som fortolker dansk hiphop på en måde, Der gør en stolt af at være kvinde og flov over at være mand🤔🤔🤪🤪❤️ lige meget om man er mand eller kvinde:-) eller noget i den retning :-)