Privatelev

Her finder du al info om at være privatelev hos os

 • En gratis og uforpligtende prøvetime.
 • Musikundervisning hjemme hos dig selv, når det passer dig.
 • Billige priser.
 • Kort bindingsperiode på et modul á 10 lektioner.
 • Lektioner á 60 minutters varighed.
 • Kompetente musikundervisere.

Her guider Mikkel dig gennem forløbet:

Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten, som du finder via linket øverst på denne side, vil du efterfølgende blivet ringet op af en underviser. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Er musikundervisning noget for mig?

Det er der mange, som spørger om, og det kan selvfølgelig være svært at vide, særligt for børn. Derfor tilbyder Mikkels Musikskole altid en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor elev og underviser mødes og kan finde ud af, om der er et match og om instrumentet er det rigtige. 

Så hvis du har en fornemmelse af, at dit barn kunne blive glad for et instrument, så mister I ikke noget ved at prøve det af.

Vi glæder os til at give jeres barn mere musik i hverdagen.

Jeres eget instrument

Vi anbefaler, at eleven anskaffer sig sit eget instrument. Det er altid bedst at blive "gode venner" med instrumentet og dets lyd. Derfor kan du også leje eller købe gode, billige instrumenter gennem Mikkels Musikskole. Læs mere her.

Priser

Prøvetimen er altid gratis. Du betaler kun for den undervisningspakke, du vælger at købe.

Find mere information om de forskellige pakker her.

Vores tre mest populære pakker:

Pakke 1: Én elev alene: (10 lektioner á 60 minutter): 2990kr

Pakke 2: To elever sammen: (10 lektioner á 60 minutter): 1900kr per elev

Pakke 3: Tre elever sammen: (10 lektioner á 60 minutter): 1400kr per elev

Vilkår privatelever 

(Er du tilknyttet som elev på en skole gennem Mikkels Musikskole, så se vilkår her)


Generelt

 • Ved at godkende vilkårene, giver du Mikkels Musikskole lov til at kontakte dig via e-mail, sms og opkald. Hos Mikkels Musikskole foregår kommunikationen hovedsaligt per e-mail. Du vil blive ringet op af din underviser, men alt andet vigtig viden som eksempelvis nye tiltag, særlige tilbud og betalingsinformationer, hører du om gennem e-mail.

 • Vi tilbyder én prøvetime per elev. Udebliver du fra din prøvetime, kan du altså ikke få en ny (da vi betaler underviseren for denne).

 • Indbetalingen skal altid ske til Mikkels Musikskole via Mobilepay 19871. Mere info på vores betalingsside.

 • Musikskolen formidler kontakt mellem underviser og elev (eller forældre) og leverer instrument med tilbehør, hvis dette ønskes.

 • Kommunikation omkring undervisningen af den enkelte elev foregår mellem underviser og elever/forældre, udenom Mikkels Musikskole.

 • Underviseren kontakter eleven og aftaler tidspunkt og frekvens for undervisningen alt efter, hvad eleven ønsker.

 • Hvis du efter afsluttet modul ønsker at fortsætte undervisningen, aftaler du dette med underviser, og du betaler for et nyt modul og evt. leje eller køb af instrument.

 • Når du har betalt for et modul á 10 lektioner, er pengene låst til vores underviser, og Mikkels Musikskole kan derfor ikke refundere indbetalingen.

Sygdom/afmelding

 • Ved sygdom hos eleven skal dette meldes til underviser senest 24 timer før planlagt undervisningslektion. Så vil lektionen blive flyttet til et andet tidspunkt uden beregning.

 • Kommer sygemeldingen under 24 timer før den planlagte lektion, mister du denne lektion.

 • Eleven kan maksimalt have to gratis sygemeldinger/aflysninger per modul. Skulle der opstå tre eller flere sygemeldinger/aflysninger, vil disse lektioner være mistet af hensyn til undervisers planlægning.

Andet

 • Skulle der mod forventning opstå konflikt eller komplikationer i forhold til undervisningen, forsøges dette først løst underviser og elev imellem. Kan dette ikke lade sig gøre, kontakt da Mikkels Musikskole, og vi finder en god og konstruktiv løsning, som alle kan være tilfredse med.


Levering og returnering af instrument

Levering eller afhentning af instrument:

Du kan enten få tilsendt instrumentet (elev betaler fragt) eller hente det på musikskolen på Frederiksberg.

Returner dit lejede instrument:

Det er elevens ansvar at returnere et lejet instrument efter endt undervisningsforløb, hvis eleven ikke vælger at købe det med rabatordning (Klik her og gå nederst på siden for at se vores rabatordning for lejede instrumenter).

Sådan returnerer du dit lejede instrument:

1. Skriv en mail til skolen om, at du ønsker at returnere dit instrument.

2. Du vil få tilsendt flere mulige returneringstidspunkter samt adresse.

3. Når instrumentet er tilbageleveret, vil du få tilbagebetalt depositum (eventuelt fratrukket et beløb for skader). Almindeligt slid tæller ikke som skader.