Mikkels Musikskole

Konceptet og hvem vi er

Om os

I Mikkels Musikskole arbejder vi hver dag for at gøre musikundervisning tilgængeligt for alle - både logistisk, geografisk og økonomisk. Vi tilbyder musikundervisning, som kommer til dig: Hjemmeundervisning, musikskole på din skole, musikworkshops fx i ferierne, korhold, band og sammenspil, babyrytmik osv.

Alle vores undervisere er dygtige og kompetente musikere med pædagogiske kompetencer. Korpset af undervisere spænder lige fra unge musikstuderende til konservatorieuddannede og professionelle musikere. Derfor kan vi også tilbyde undervisning i to forskellige prisklasser. Vores elever kan være alle aldre og på alle niveauer.


Vi leverer:


Hvem er vi egentlig?

Mille

Skoleansvarlig og økonomi, dir. 31 19 57 86

Til daglig sidder jeg med økonomien, og har også ansvaret for kommunikationen med vores undervisere og skoler rundt omkring i landet. Jeg er kandidat i tværkulturelle studier og ved bl.a. meget om kommunikation på tværs af kulturelle, sociale og sproglige forskelle. Ved siden af musikskolen arbejder jeg som træner i Arca og er selv helt vild med træningsformen.

Uffe

Privatelever og undervisere, dir. 53547101 Jeg har været med fra starten. Jeg var faktisk musikskolens første underviser, og har været med til at designe og bygge musikskolen op fra bunden fra én elev til i dag, hvor vi har tæt på 2000 elever.

Det er mig, der står for vores privatelever. Her styrer jeg vores database til daglig, står for kommunikation samt at matche vores elever med de rigtige undervisere. Jeg er selv bassist.

Tamara

Skræddersyet musikskole på skoler, dir. 53855661


Jeg er hovedansvarlig for vores samarbejder med skoler, og har den overordnede kontakt med både skoleledere, undervisere og elever.

Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i administration, og jeg har det store overblik. Og så spiller jeg på computer-tastatur, det har jeg gjort professionelt i 6 år.

Hanne

Udviklings- og kommunikationsansvarlig, dir. 53880090

Jeg er udviklings- og kommunikationsansvarlig i musikskolen. Det er fx mig, der har ansvar for vores hjemmeside og sociale medier, og så sørger jeg for, at vi har nogle gode og effektive processer, når du søsætter noget nyt.

Jeg har en kandidat i musikvidenskab og kommunikation og arbejder selv som musiker og underviser ved siden af. Jeg spiller ukulele, klaver og sang, og har også været omkring både saxofon, guitar, sammenspil og masser af kor gennem tiden.

Ulver

Hovedtelefon., IT og musikskole på skoler, dir. 31599773


Cathrine

Skoleansvarlig, dir. 31775451


Mikkel

Adm. direktør; off. henvendelser, skoleledere og kommuner, dir. 53867090

Jeg er grundlægger af Mikkels Musikskole. Jeg er uddannet skolelærer, musiker, musiklærer og korleder og så er jeg selv bassist. Ideen om at tænke musikskole på en ny måde opstod i mit arbejde som skolelærer. Jeg mødte ofte forældre, som ledte efter gode musiktilbud til deres børn. De traditionelle musikskoler var ofte overbookede, dyre eller udfordrede hjemmene logistisk eller geografisk.

Det ærgrede mig, at børn gik glip af glæden ved at kunne spille et instrument og jeg begyndte at tænke i, hvordan disse forhindringer kunne undgåes. På den måde kom Mikkels Musikskole til verden.