Skole

Her finder du al info om vores samarbejder med skoler

Vores vision er at skabe mulighed for musikundervisning for alle. Det kan, særligt hos børnefamilier, være et puslespil at få ønsker, økonomi og logistik til at gå op i en højere enhed. Derfor har vi i samarbejde med skoler over hele Danmark genopfundet den klassiske musikskole. Udover lidt tidsforbrug i opstartsperioden, er det gratis for skolen at samarbejde med os.

Vil I gerne have sat fut i musikmiljøet på din skole? Så kontakt os via formularen nedenfor, så vi i fællesskab kan arbejde på det. Hvis du som privatperson sætter os i kontakt med en skole, som vi starter et samarbejde med, kvitterer vi med et gratis modul af 10 lektioner - enten privat eller på skolen..

Kontakt os for at høre nærmere

Få en hurtig gennemgang af samarbejdet mellem skole og Mikkels Musikskole lige her:

Konceptet er simpelt - vi kommer til jer!

Når man som skole samarbejder med Mikkels Musikskole, så kommer vores dygtige undervisere til jer på et tidspunkt, der passer ind i skemaet. Undervisningens foregår i skolens lokaler. Det betyder, at eleverne kan få kvalificeret undervisning efter skoletid, uden at deres forældre skal hente og bringe dem. Vi garanterer undervisning af højeste kvalitet til rimelige priser, således at så mange som muligt kan blive del af musikkens fantastiske univers.

Læs mere vores vision og mød manden bag her.

Vi kan blive jeres private musikskole!


Vi tilbyder:

  • Musikundervisning til elever efter skoletid.
  • Workshops i løbet af skoledagen.
  • Musikundervisning af elever enkeltvis eller i mindre grupper.
  • Undervisning i mange forskellige instrumenter afhængigt af, hvilke ønsker I har, og hvilke undervisere vi har i jeres område. Samspilsgrupper, børnerytmik, kor - vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme jeres ønsker.
  • Vi kan levere næsten alle slags instrumenter både til salg og leje. Læs mere her.
  • Vi står for stort set al administration, kommunikation, logistik og betaling. Vi har dog brug for  lidt hjælp i opstarten, hvor vi ikke har kontaktinformation til forældrene på skolen. 

Er musikundervisning noget for mig?

Det er der mange som spørger om, og det kan selvfølgelig være svært at vide, særligt for børn. Derfor tilbyder Mikkels Musikskole altid en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor elev og underviser mødes og prøver konceptet af. Du kan altid guide dine elever til vores tilmeldingsside, hvis de har spørgsmål til forløbet.