Skole

Her finder du al info om vores samarbejder med skoler

Vi tilbyder

  • Musikundervisning til elever efter skoletid som jeres helt egen musikskole.
  • Musiklærere til klasser i kortere eller længere perioder.
  • Vikarer til klasseundervisning.
  • Samspilgrupper, børnerytmik og kor.
  • Workshops i løbet af skoledagen.
  • Altid en gratis og uforpligtende prøvetime - også ved klasseundervisning.

Mangler I en musiklærer?

I Mikkels Musikskole har vi specialiseret os i at aktivere vores store netværk af musikere og klæde dem godt på til at varetage musikundervisningen af klasser.

Vil I have jeres helt egen musikskole?

Få en hurtig gennemgang af samarbejdet mellem skole og Mikkels Musikskole lige her:

Vores vision er at skabe mulighed for musikundervisning for alle. Det kan, særligt hos børnefamilier, være et puslespil at få ønsker, økonomi og logistik til at gå op i en højere enhed. Derfor har vi i samarbejde med skoler over hele Danmark genopfundet den klassiske musikskole. Udover lidt tidsforbrug i opstartsperioden, er det gratis for skolen at samarbejde med os.

Vil I gerne have sat fut i musikmiljøet på din skole? Så kontakt os via formularen nedenfor, så vi i fællesskab kan arbejde på det. Hvis du som privatperson sætter os i kontakt med en skole, som vi starter et samarbejde med, kvitterer vi med et gratis modul af 10 lektioner - enten privat eller på skolen.

Kontakt os for at høre nærmere

Konceptet er simpelt - vi kommer til jer!

Når man som skole samarbejder med Mikkels Musikskole, så kommer vores dygtige undervisere til jer på et tidspunkt, der passer ind i skemaet. Undervisningens foregår i skolens lokaler. Det betyder, at eleverne kan få kvalificeret undervisning efter skoletid, uden at deres forældre skal hente og bringe dem. Vi garanterer undervisning af højeste kvalitet til rimelige priser, således at så mange som muligt kan blive del af musikkens fantastiske univers.

  • Vi står for stort set al administration, kommunikation, logistik og betaling. Vi har dog brug for lidt hjælp i opstarten, hvor vi ikke har kontaktinformation til forældrene på skolen. 

Læs mere vores vision og mød manden bag her.

Vi kan blive jeres private musikskole!

Er musikundervisning noget for mig?

Det er der mange som spørger om, og det kan selvfølgelig være svært at vide, særligt for børn. Derfor tilbyder Mikkels Musikskole altid en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor elev og underviser mødes og prøver konceptet af. Du kan altid guide dine elever til vores tilmeldingsside, hvis de har spørgsmål til forløbet. 

Er du privatelev? Så bestil en gratis og uforpligtende prøvetime her: