Musikundervisning i Gentofte

Få en gratis og uforpligtende prøvetime

Lær at spille musik i Gentofte

Har du en drøm om at blive musiker? Måske bassist? Violinist? Eller noget helt tredje? Så er vi noget for dig! Mikkels Musikskole kan levere kvalitetsundervisning direkte hjem til dig. I Gentofte har vi mange undervisere, som bare venter på en dejlig elev som dig. Vi underviser på alle niveauer, i stort set alle instrumenter, og du får:

 • Undervisning hvor du ønsker - fx i dit hjem.

 • En gratis og uforpligtende prøvetime.

 • Undervisning når du ønsker.

 • Et modul som er tilpasset netop dig.

 • Et fleksibelt modul, som passer dit skema.

Hvor kan jeg blive undervist i Gentofte?

De fleste vælger at blive undervist hjemme, men det er faktisk noget du aftaler med underviser. Hvis du fx spiller trommer, kan et øvelokale være et godt sted. Du og underviser planlægger tid og sted for dine lektioner sammen, så dit skema ikke belastes. Vi har også online-undervisning, hvis du foretrækker det.

Vi har rigtig mange dygtige undervisere omkring København, og det er også gældende for Lyngby. Vi har hovedkontor i København, hvor vi er på hjemmebane. Du får en lokal underviser, som kender dit område, og det er uanset om du bor ved hospitalet, Bernstorff Slotshave, Biblioteket eller Ordrup. 

Gentoftes bedste hjemmeundervisning

Uanset dit budget og din alder arbejder vi for at realisere din musik-drøm. Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for dig, så du kan koncentrere dig om at lære. Du skal ikke vente længe på at blive matchet med en underviser, og vi guider dig gennem hele dit modul.

Se hvilke forskellige tilbud du kan vælge, når køber et modul hos os:

 • Soloundervisning hos dig (eller hvor du og underviser aftaler).

 • Undervisning online - Dette er rigtig smart under eventuel lock down, og du kan vælge mellem undervisere i flere områder.

 • Musikundervisning på din skole i Gentofte. Mikkels Musikskole samarbejder også med skoler, og vi har altid plads til flere! Vi samarbejder lige nu med over 30 skoler i landet, og hvis du ønsker undervisning til din egen skole kan du læse med her.

 • Vi leverer også musiklærervikarer til skoler, hvis du kender nogen som mangler disse.

Musikundervisning til skoler i Gentofte

Hvis du vil starte et samarbejde mellem os og din skole i Gentofte, kan du udfylde denne kontaktformular, så kontakter vi skolen og ser, om de er interesserede. Vi står klar til at hjælpe din skole i Gentofte. Vores undervisere arbejder tæt sammen med skolens ledelse, og vi har musiklærere til alle klassetrin

Din musikunderviser i Gentofte 

Mikkels Musikskole dækker hele landet, og alle vores undervisere er aktive i deres lokale omgivelser. Du får altså en lokalkendt lærer, som du måske endda kender på forhånd. Din undervisning tilpasses din alder og dit niveau, så du kan føle dig tryg. Underviser udformer dine lektioner efter dine ønsker, og tilpasser dem til dine behov, så du får mest mulig værdi.

Vi tror på at en musiklærer, udover at være dygtig musiker, også skal have et godt pædagogisk afsæt. Vores undervisere har meget forskellige pædagogiske baggrunde, som fx svømmetrænere, spejderledere og læreruddannede. Mange har også musikalsk uddannelse som Konservatoriet, MGK eller lign.

I et modul fra os, kan du altid forvente:

 • En underviser, som er en dygtig musiker.

 • En underviser, som er lokalkendt i dit område.

 • At læringsmiljøet tilpasses dine behov.

Sådan tilmelder du dig

I toppen af denne side er der en knap, hvor du kan tilmelde dig, ellers kan du klikke her. Der følger altid en gratis og uforpligtende prøvetime med, når du laver din tilmelding. Når vi matcher dig med en underviser, gør vi det ud fra disse kriterier:

 • Dit instrument.

 • Dit niveau.

 • Din geografiske placering.

 • Evt. særlige ønsker.

Vi sørger for at sende dig mails i hele forløbet, så snart vi har en underviser til dig, så dit overblik ikke ryger. Hvis du har spørgsmål, er vi altid klar på at hjælpe!

Særlige ønsker for din musikundervisning

Ved din tilmelding er der en boks, hvor du kan skrive en kommentar til os fx særlige ønsker. Måske vil du gerne lære at skrive sange? Eller synge en bestemt stilart? Det kan også være, at du skal forberedes teoretisk til en musikalsk adgangsprøve. Husk at skrive dine særlige ønsker, så du får den bedst mulige underviser.

Du skal ikke skrive noget bare for at gøre det, det er helt i orden, hvis du ikke har nogen ønsker, når du tilmeldes. Så lader du feltet stå tomt, og så finder vi en dygtig underviser til dig. I din gratis prøvetime kan du fornemme, om vi har lavet et rigtigt match til dig.

Musikgenrer og undervisning

Et særligt ønske kunne også være en bestemt genre, som du er vild med. Du skal kunne forskellige ting, alt efter hvilken genre du spiller fx:

 • Jazz - Er du lun på saxofonen? Måske bassen? I jazz er improvisation en hjørnesten, uanset instrumentet.

 • Singer-songwriter - Vil du lave originale sange? Måske på ukulele og sang? Så kan vi forsøge at finde en underviser, med erfaring i begge dele.

 • Klassisk - Det er bestemt nødvendigt med nodelære, hvis du vil spille klassiske stykker fx på cello eller tværfløjte.

Selve musikundervisningen

Du får unik undervisning, uanset hvem du får som underviser. Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker, så du får mest muligt ud af dine lektioner. Musik er heldigvis et bundløst univers, og I vil altid have nye emner at udforske sammen. 

Musikundervisningens form

Netop fordi undervisningen tager udgangspunkt i dig, varierer undervisningen fra elev til elev. Der er dog basale emner, som skal trænes, og det er særligt hvis du er begynder på dit instrument. At være instrumentalist bygger på muskelhukommelse, og det er lige meget om du spiller fløjte, cello, guitar eller synger.

Som ny vil du sandsynligvis rende ind i disse emner:

 • Dit instruments konstruktion og historie.

 • Hvordan du står rigtigt med dit instrument.

 • Hvordan du samler, stemmer, og vedligeholder dit instrument (kommer an på instrumentet).

 • Tonernes placering og forhold til hinanden.

I vil starte med simple øvelser, og undervisningen vil udvikle sig i takt med dig. 

Hvor lang tid får jeg musikundervisning?

Vores private undervisning inddeles i moduler, med 10 lektioner á 60 minutter, udover din gratis og uforpligtende prøvetime. Du betaler kun for ét modul ad gangen, og du kan forlænge modulet helt uden grænser. Efter din prøvetime skal du beslutte, om du vil købe et forløb, og vi giver dig besked, når modulet er ved at slutte.

Kan vi få en hel time til at gå?

Uden problemer! For små størrelser elever kan en time virke som lang tid, men tiden kommer til at hurtigt, og det er vigtigt at I holder pauser. Pauser er gode for din indlæring, og de kan bruges på produktive måder, så i får udnyttet al jeres tid. Her er et par gode råd, til hvilke aktiviteter I kan lave:

 • Rytmeøvelser.

 • Øvelser i noder.

 • Stemmeøvelser.

 • Kreativ analyse af et stykke musik.

Skulle du have flere små musikere i huset, som alle vil starte, leverer vi også musikundervisning med op til 3 elever. I kan afholde hele lektionen sammen, eller dele den op alt efter jeres behov.

Inspiration til Gentoftes kulturliv

Som spirende musiker er inspiration din bedste ven, og det er særligt godt med forskellige input. Din underviser kender lokalområdet, og måske også de fede spillesteder, hvor du kan finde inspiration. Gentofte har flere kulturtilbud, som du kan gå på opdagelse i fx:

 • Måske skal du udforske Buddy Boldens Jazz Hall?

 • Eller alternativt arrangement på Biblioteket?

 • Du kunne også tjekke det fede fællesskab ud i Musikbunkeren?

Vær åben over for alle indtryk, og udforsk dit lokalområde! Inspiration kan komme fra alle retninger. 

Kom godt i gang med musikken

For at komme godt i gang, er det vigtigt, at du øver dig. Øvning hænger direkte sammen med, hvor meget du udvikler dig på dit instrument. Det behøver dog ikke at være surt at øve, faktisk kan det planlægges ret nemt for dig. Her er et par tips, til hvordan du kan strukturere din øvning praktisk:

 • Gør det nemt at øve! Stil dit instrument frem, så det er nemt at komme til, og giv dig selv et godt rum, så du får lyst til at øve.

 • Øv dig en smule hver dag - 15 minutter er godt, men gerne mere. Hver gang du laver en øvelse bliver du bedre.

 • Tjek Youtube for fede videoer, som du kan blive inspireret af.

 • Vær realistisk med dine mål fx "i dag skal jeg lære omkvædet af denne sang".

 • Spil ikke over evne! Tag det stille og roligt og fokusér på enkelte øvelser ad gangen.

Hvilke instrumenter kan jeg blive undervist i, i Gentofte?

Vi underviser i næsten alle instrumenter og på alle niveauer i Gentofte. Når du udfylder din tilmelding registrerer du dit instrument og dit niveau, og det bruger vi til at finde dig en dygtig underviser. Hvis du ikke er sikker på, hvilket instrument du vil spille, kan du læse mere om vores mest populære instrumenter her:

Musikundervisning i en coronatid

Hvis du vil minimere din kontakt til folk, kan hjemmeundervisning være en super løsning. Vores lærere kan også lave online musikforløb, og I kan veksle mellem online og fysiske lektioner, alt efter hvordan tingene ser ud. Et onlineforløb begrænser ikke undervisers muligheder for gode lektioner.

Mikkels Musikskoles undervisere og kontorpersonale følger alle regeringens retningslinjer. Vi har selv lavet særlige corona-hensyn, som er direkte målrettet musikundervisning. Læs mere om vores tiltag lige her.