Handelsbetingelser

Vi arbejder på denne side

Handelsbetingelser hos Mikkels Musikskole

Her finder du handelsbetingelserne for køb af undervisning og/eller instrumenter gennem Mikkels Musikskole. Det er disse, du bliver bedt om at godkende, når du handler i vores webshop. 

Leder du efter vilkår for selve undervisningen, kan du finde dem her:
Privatelev
Skoleelev


Generelle oplysninger

Mikkels Musikskole
Thorvaldsensvej 13, 3. th.
1871 Frederiksberg C

CVR nr.: 38064049
Telefon: 53656090
E-mail: mikkel@mikkelsmusikskole.dk

Betaling

 • Mikkels Musikskole modtager betaling med kort, MobilePay eller anden betalingsform via hjemmesiden www.mikkelsmusikskole.dk.
 • Første gang, kunden modtager undervisning fra Mikkels Musikskole, får kunden en gratis og uforpligtende prøvetime. Kunden skal først betale for modulet efter den gratis prøvetime.
 • Ved køb af instrument, skal kunden betale, inden instrumentet kan leveres.
 • Alle beløb er i DKK (Danske Kroner) og inkl. moms. 

Levering

Privat musikundervisning:

 • Den private musikundervisning leveres efter aftale mellem kunde og underviser. Dette bliver planlagt uden om Mikkels Musikskole.
 • Leveringstidspunktet kan variere afhængig af kunde og undervisers planlægning.
 • Lykkes det ikke at planlægge undervisning indenfor 2 måneder, kan kunden bede om en ny underviser eller få tilbagebetalt det fulde beløb.
 • Privatundervisning foregår efter vilkår, som ses her.

Musikundervisning på en skole:

 • På skoler planlægges musikundervisningen af Mikkels Musikskole.
 • Undervisningstidspunkt og -dage er fastlagt og kan ikke rykkes.
 • Undervisning på skoler foregår efter vilkår, som ses her.

Instrumenter:

 • Instrumenter vil normalt blive leveret indenfor 5-10 arbejdsdage af et fragtfirma.
 • Eventuelle forsinkelser, pga. restordre, leveringsproblemer eller andet, kan forekomme.

Persondatapolitik

 • Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os og for din aktivitet hos Mikkels Musikskole.
 • Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
 • Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe, det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Behandlingsgrundlag og formål med personoplysninger

 • Dine almindelige kontaktoplysninger, såsom navn og adresse, indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os.
 • Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, en leveringsbekræftelse og andre informationer omkring dit produkt (betalingsinformation, påmindelser og lignende).
 • Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine betalingsoplysninger og/eller telefonnummer samt din IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
 • Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.
 • Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
 • Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, der er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
 • Dine betalingsoplysninger bliver behandlet gennem Swipe, MobilePay, Apple Pay, OnPay hos DanDomain eller ViaBill. Mikkels Musikskole gemmer ikke dine betalingsoplysninger efterfølgende.

Kort- og betalingsoplysninger

 • Betalingerne foregår sikkert via Swipe, MobilePay, Apple Pay, OnPay hos DanDomain og ViaBill.

Andre modtagere af personoplysninger

 • Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
 • Hvis du har bestilt levering af instrument, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb. Vores fragtfirma er pt. KMC Musik.
 • Vi har vores webshop gennem Webnode, og vores betalingssystem gennem Swipe og OnPay hos DanDomain, som fungerer som vores databehandlere. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i deres datacentre.
  Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder ift. personoplysninger

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få rettet/ændret dine persondata.
 • At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Reklamationsret

Musikundervisning for både privat- og skoleelever:

Hvis musikundervisningen ikke lever op til kundens forventninger, kontaktes Mikkels Musikskole på mikkel@mikkelsmusikskole.dk, som indleder en dialog mellem underviser og kunde. Hvis Mikkels Musikskole og kunde bliver enige om, at underviser har misligholdt sine forpligtelser, forsøger Mikkels Musikskole at finde en anden underviser. Lykkes dette ikke, tilbagebetales kunden det fulde beløb for det igangværende modul.

Hvis underviser og kunde ikke kan nå til enighed om, hvem af disse, der har misligholdt aftalen, kan Mikkels Musikskole vælge at refundere beløb for endnu ikke afholdt musikundervisning. På denne måde kan Mikkels Musikskole imødekomme både underviser og kunde.

Mikkels Musikskole formidler undervisning mellem to parter og vil efter bedste evne forsøge at løse eventuelle konflikter. Mikkels Musikskole forbeholder sig retten til at træffe en beslutning, hvis kunde og underviser ikke kan nå til enighed.

Instrumenter:

Der gives 2 års reklamationsret på instrumenter i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i rimelig tid efter, du har opdaget manglen/fejlen.

Læs mere om din reklamationsret ift. instrumenter på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved reklamationer skal varen sendes til vores leverandør til:

KMC Musik
H.C. Ørsteds Vej 3 a-b
1879 Frederiksberg C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Musikundervisning for både privat- og skoleelever:

Fortryder kunden sit køb af musikundervisning, kan beløbet tilbagebetales til kunden, såfremt undervisningen ikke er påbegyndt. Den gratis prøvetime er ikke en del af et køb, da denne er gratis for kunden og betalt af Mikkels Musikskole.

Instrument:

Kunden kan refundere et instrument jf. nedenstående returregler.

Hvis der er tale om refusion, bedes kunden medsende telefonnummer, så det aftalte beløb kan overføres via MobilePay. Alternativt kan du medsende bankoplysninger, sådan at det aftalte beløb kan overføres på den vis. Oplysningerne kan uden risiko oplyses per mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Musikundervisning for både privat- og skoleelever:

Kunden kan få refunderet det fulde beløb inden for 14 dage efter købet, såfremt undervisningen ikke er planlagt og gået i gang. Er undervisningen påbegyndt eller planlagt med underviser, kan betaling for produktet ikke returneres.

Instrumenter:

Der gives 14 dages fuld returret på instrumenter købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag du:

 • Modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives per mail på mikkel@mikkelsmusikskole.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ved returnering skal instrumentet sendes til musikskolens lager på adressen:

Mikkels Musikskole
Thorvaldsensvej 13, 3. Th.
1871 Frederiksberg C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Musikundervisning efter denne er planlagt eller påbegyndt.
 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.

Returnering

Instrumenter:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og frem til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det, der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden at forringe varens værdi ved fx beskadigelse.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur, såfremt du overholder ovenstående vilkår.

Musikundervisning:

Hvis underviser og kunde bliver enige om at stoppe undervisningen, før modulet er opbrugt, kan kunden få refunderet undervisers honorar. Kunden kan ikke få refunderet Mikkels Musikskoles administrationsgebyr. Administrationsgebyr er mellem 22 og 44 procent af købet afhængigt af valgte undervisningsmodul.

Instrumenter:

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mikkel@mikkelsmusikskole.dk