FAQ elever
Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål fra vores elever


Hvordan indbetaler jeg? 

Svar: Du kan blot klikke på Betaling. Derinde følger du blot en simpel betalingsguide.

Derudover vil du modtage et link til indbetaling per email, når du tilmeldes undervisning.

Hvordan finder jeg ud af om i har underviser i mit område?

Svar: Du udfylder blot dit ønske her og så informerer vi dig om ønsket kan efterkommes. Det kan vi som regel. Skulle det mod forventning ikke kunne lade sig gøre, så tilbyder vi at skrive dig på venteliste og kontakte dig så snart vi finder en underviser i dit område. Det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende!

Hvor lang er lejeperioden for instrumenter?

Svar: Prisen for leje af et instrument gælder hele den periode, et modul tager. Det betyder, at hvis du er tre måneder om at blive færdig med dine ti undervisningslektioner, så har du instrumentet i denne periode. Efterfølgende kan du vælge at betale for en ny lejeperiode eller  købe instrumenter med rabat.

Jeg har tilmeldt mig, men jeg har ikke hørt noget?

Svar: Skriv til mikkel@mikkelsmusikskole.dk og sig, at du ikke har hørt noget. Vi rykker straks underviseren og finder ud af, hvad der er gået galt. Herefter skulle du gerne blive kontaktet af en underviser hurtigst muligt.

Hvorfor kan jeg ikke selv vælge min underviser?

Da vi leverer hjemmeundervisning, finder vi underviseren, der bor tættest på jer og matcher jeres ønsker bedst muligt. Man kan godt finde en underviser på siden man kunne ønske sig undervisning af. Men denne vil som regel ikke bo indenfor korrekt afstand af dig. Derfor vælger vi for jer.

Jeg vil gerne spille klaver (eller et andet instrument), men har ikke selv et klaver (eller et andet instrument) - hvad gør jeg?

Svar: Du kan enten leje eller købe et instrument af Mikkels Musikskole. Instrumentet kan hentes på Musikskolen (gratis), eller blive sendt til din private adresse (200 kr. i fragt). Vælger du at købe instrumentet efter du har haft lejet det, fratrækkes leje-prisen.

Kan jeg låne et instrument til den gratis prøvetime?

Svar: Ja, du kan kvit og frit låne et instrument til prøvetimen. Det foregår sådan, at du lejer instrumentet af Mikkels Musikskole. Beslutter du efter prøvetimen, at du ikke ønsker du ikke at fortsætte, så returnerer du instrumentet uden omkostninger. 

Jeg har lejet et instrument, og nu vil jeg gerne købe det med rabat. Hvad gør jeg?

Svar: Du kontakter os på mikkel@mikkelsmusikskole.dk og skriver, at du gerne vil købe instrumentet med rabat. Herefter kontakter vi dig med prisen på instrumentet.

Jeg vil gerne leje et instrument til min undervisning. Hvad gør jeg?

Svar: Læs alt om leje af instrumenter her.

Hvad gør jeg, hvis jeg under et undervisningsforløb bliver utilfreds med underviseren?

Svar: Vi oplever sjældent konflikter, men opstår der alligevel problemer, kan du kontakte musikskolen, og vi vil forsøge at løse problemet.

Kan man stoppe undervisningen midt i et modul?

Svar: Nej, man kan ikke stoppe undervisningen midt i et modul af hensyn til underviserens betaling. Man køber en pakke med 10 timers undervisning og kan ikke få pengene refunderet efterfølgende.

Jeg har udfyldt tilmeldingsformularen. Hvad skal jeg så gøre nu?

Svar: Nu skal du ikke gøre mere. Du vil snart blive ringet op af en underviser, som aftaler en prøvetime eller undervisning med dig. Har vi mod forventning ikke en underviser i dit område informerer musikskolen dig om dette.

Hvad gør jeg hvis jeg både skal leje et instrument og have undervisning?

Svar:

  1. Du vælger hvilken  pakke du vil købe.
  2. Du beslutter om du evt. skal leje eller købe et instrument. 
  3. Du betaler via MobilePay på tlf 19871
  4. Husk selv at regne ud hvor meget du skal betale (find priserne her). 
  5. Vigtigt: Husk at skrive navn på eleven på mobilepay-betalingen.

Kan man dele undervisningen op? Så man f.eks. får 20 × 1/2 time i stedet for 10 × 1 times undervisning? 

Svar: Af hensyn til undervisers arbejdstid, transport og planlægning er det ikke muligt at booke mindre end en times undervisning. Dog er det muligt at få undervisning sammen med andre elever. Husk at du selv skal finde de andre elever, som du vil undervises sammen med.

Er 1 times undervisning ikke for lang tid?

Svar: Det er rigtigt, at en times undervisning er lang tid for nogle. Vi har dog valgt en time som minimum af hensyn til underviserne, der skal frem og tilbage til eleven. Vores undervisere ved, hvordan de bruger tiden bedst. Husk, at pauser og afbræk undervejs er godt for indlæringen.

Har jeg mulighed for at aflyse?

Regler for privatundervisning: Hvis der er mere end 24 timer til undervisningen starter, kan du aflyse undervisningen, og planlægge en ny undervisningsgang, uden det koster ekstra. Dette kan dog kun gøres 2 ud af de i alt 10 undervisningsgange. Hvis der er mindre end 24 timer til undervisningens start, vil undervisningsgangen gå tabt.

Regler for aflysning af undervisning på en skole, læs mere på siden her.