Bonus til undervisere

Få en bonus når du anbefaler en underviser

Hvorfor en bonusordning?

Vi har mange elever, der drømmer om at spille musik, men vi mangler undervisere. Vi ved også, at vores dygtige undervisere netop er dem, der kan hjælpe os, fordi de både kender os og har et netværk af dygtige musikere

Vi oplever, at både elever og undervisere for meget ud af arbejdet hos os, og der er virkelig efterspørgsel på musikundervisning - både privat og på skoler. Dvs. vi udbyder stillinger både som underviser hjemme hos eleven, men også som klasseunderviser og musikskoleunderviser på skoler rundt i landet.

Er man studerende og har ikke så lang tids erfaring med undervisning, er dette en god mulighed for at udvikle sine undervisningsfærdigheder. Vores elever er primært børn på begynderniveau.

Hvad er bonusordningen?

Vores bonusordning er som tak for hjælpen til de af vores undervisere, der anbefaler os i deres netværk. Her kan du læse om de to bonusordninger, og hvordan du får dem. 

Bonus på 200 kr.

For at få bonus på 200 kr. skal du anbefale en underviser, der får en betalende elev gennem os. Du får 200 kr. i bonus for hver anbefalede underviser, der kommer dertil. Du får også bonus, selvom du ikke er aktiv i musikskolen.

Den underviser, du har anbefalet, skal blot skrive dit telefonnummer i feltet 'Henvisning' ved tilmeldingen.

Bonus på 500 kr.

For at få en bonus på 500 kr. skal du anbefale en underviser, der efterfølgende bliver tilknyttet som klasseunderviser på en skole gennem os. Du får 500 kr. i bonus for hver anbefalede underviser, der kommer dertil. Du får også bonus, selvom du ikke er aktiv i musikskolen.

Den underviser, du har anbefalet, skal blot skrive dit telefonnummer i feltet 'Henvisning' ved tilmeldingen.

Vi glæder os til at tage imod alle de nye, dygtige undervisere!