Forældre på en skole
Info til forældre om musikskole på jeres skole

Mikkels Musikskole opretter også skræddersyet musikskole på skoler, så eleverne kan gå til musikundervisning efter skoletid, uden at forlade skolen. 

Hvis du anbefaler en skole til os, som vi starte et samarbejde med, får du 10 × 20 minutters gratis undervisning på skolen eller 1500 kr. i rabat på din privatundervisning.

Den super korte version:

Den grundige version, der fortæller det hele: 

Hvis du allerede har booket prøvetime på en skole, skal du se denne video.

Musikskolen bliver oprettet efter skolens og elevernes ønsker, og vores dygtige undervisere indretter også deres undervisning og tidspunkter herefter.

Sådan gør du

Et samarbejde kræver selvfølgelig, at skolen også er interesseret og har lyst til egen musikskole.

Det er altid godt, når forældre, som er tilknyttet skolen, henvender sig personligt til skolen med ønsket om et samarbejde med Mikkels Musikskole. Derfor er første skridt, at I udtrykker jeres ønsker overfor skolen. 

Næste skridt er, at I kontakter os på mikkel@mikkelsmusikskole.dk, hvor I skriver navnet på skolen og gerne det instrument, I drømmer om, vi kan tilbyde. Derefter tager vi kontakten med skolen. 

Er musikundervisning noget for mig?

Det er der mange som spørger om, og det kan selvfølgelig være svært at vide, særligt for børn. Derfor tilbyder Mikkels Musikskole altid en gratis og uforpligtende prøvetime, hvor elev og underviser mødes og kan finde ud af, om der er et match og om instrumentet er det rigtige. Det gør vi også på skoler. 

Så hvis du har en fornemmelse af, at dit barn kunne blive glad for et instrument, så mister I ikke noget ved at prøve det af.

Når samarbejdet med skolen er i gang, tilmelder I jer gennem linket nedenfor eller i toppen af siden. I finder jeres skole på listen, skriver ønsker instrument, niveau og tidsrum. 

Vi glæder os til at give jeres barn mere musik i hverdagen.

Jeres eget instrument

Vi anbefaler, at eleven anskaffer sig sit eget instrument. Det er altid bedst at blive "gode venner" med instrumentet og dets lyd. Derfor kan du også leje eller købe gode, billige instrumenter gennem Mikkels Musikskole. Læs mere her.

Priser

Eneundervisning á 20 minutter

Prisen er for et modul af 10 lektioner

1500kr

Eneundervisning á 30 minutter

Prisen er for et modul af 10 lektioner

1990kr

Eneundervisning á 60 minutter

Prisen er for et modul af 10 lektioner

2900kr